Selectează o Pagină

VELTIO TRAINING

 

Tehnicile comportamentale pot fi aplicate cu succes atât de către specialiști, cât și de către alte persoane: părinți (pentru a înțelege comportamentele copiilor lor), cadre didactice (pentru integrarea copiilor în mediul școlar) sau studenți (pentru specializare în terapia comportamentală). Centrul Veltio vă oferă oportunitatea de a participa la diverse training-uri cu scopul de a învăța cum se aplică aceste tehnici în diferite situații.

 

Cursuri de parenting

Părinți conștienți, copii fericiți

Cum să îi învățăm pe copii să înțeleagă și să își manifeste emoțiile în mod adecvat? Cursurile de educaţie parentală îi ajuta pe părinţi să înţeleagă cum ar trebui să comunice cu copilul şi cum sa creeze un mediu propice dezvoltarii  de care acesta are nevoie pentru a ajunge un adult sănătos şi responsabil.

Specializare în terapia comportamentală

Centrul nostru este coordonat de analiști comportamentali acreditați BACB, iar terapeuții sunt incluși în programe de formare continuă.

Terapia comportamentala este o ştiinţă cu un vast domeniu de aplicabilitate precum: întârzieri în dezvoltare, psihologie clinică, parenting, sănătate, educaţie. Dacă dorești să te specializezi în acest domeniu, primul pas pe care îl poti urma este acreditarea ca RBT (Registered Behavior Technician). Această acreditare este oferită de BACB (Behavior Analyst Certification Board), iar în urma obţinerii ei vei stăpâni principiile comportamentale de bază şi vei reuşi să le aplici la standarde internaţionale.

Tehnici comportamentale pentru cadre didactice

Cum putem oferi sprijin copiilor care întâmpină dificultăți în mediul școlar?

Psihologii Veltio facilitează integrarea copiilor în mediul școlar prin pregătirea cadrelor didactice pentru: gestionarea comportamentelor problematice (agresivitate, evitarea cerințelor, opoziționism), dezvoltarea abilităților sociale de apartenență la grup și adaptarea dificultății sarcinilor școlare în funcție de nevoile fiecărui copil. Training-urile organizate în centrul Veltio pun la dispoziție tehnici comportamentale ce pot fi implementate în diferite situații de către educatori și învățători.

Facebook Messengeer Whatsapp