fbpx

VELTIO TRAINING

 

Metodele psihologice pot fi aplicate cu succes atât de către specialiști, cât și de către alte persoane: părinți (pentru a înțelege comportamentele și emoțiile copiilor lor), cadre didactice (pentru integrarea copiilor în mediul școlar) sau studenți (pentru specializare în terapia comportamentală). Clinica Veltio vă oferă oportunitatea de a participa la diverse training-uri cu scopul de a învăța cum se aplică aceste tehnici în diferite situații.

 

Cursuri de parenting

Părinți conștienți, copii fericiți

Cum să îi învățăm pe copii să înțeleagă și să își manifeste emoțiile în mod adecvat? Cursurile de educaţie parentală îi ajuta pe părinţi să înţeleagă cum ar trebui să comunice cu copilul şi cum sa creeze un mediu propice dezvoltarii  de care acesta are nevoie pentru a ajunge un adult sănătos şi responsabil.

 

Tehnici comportamentale pentru cadre didactice

Cum putem oferi sprijin copiilor care întâmpină dificultăți în mediul școlar?

Psihologii Veltio facilitează integrarea copiilor în mediul școlar prin pregătirea cadrelor didactice pentru: gestionarea comportamentelor problematice (agresivitate, evitarea cerințelor, opoziționism), dezvoltarea abilităților sociale de apartenență la grup și adaptarea dificultății sarcinilor școlare în funcție de nevoile fiecărui copil. Training-urile organizate în Clinica Veltio pun la dispoziție tehnici psihologice ce pot fi implementate în diferite situații de către educatori și învățători.

Facebook Messengeer Whatsapp