Testimoniale

{

Eram debusolați, proaspăt mutați în București, în căutarea acelui ceva care ne va ajuta copilul să se facă bine. După un timp am reușit să găsim soluția (terapia comportamentală) și, cel mai important, omul cel mai potrivit pentru a ne ajuta – Raluca Furtuna. Încă de la prima întâlnire ne-a dat încredere și speranță. Fetița noastră a îndrăgit-o foarte repede, și chiar au devenit bune prietene 🙂, iar rezultatele în recuperarea copilului nostru nu au întârziat să apară. La scurt timp am început și un program de logopedie în cadrul Clinicii Veltio alături de Oana Paveliuc – un profesionist, care a reușit sa îmi îndeplinească cea mai mare dorință, aceea de a-mi auzi copilul spunând „mama”.
Întreaga echipa colaborează pentru a avea cele mai bune rezultate. În ciuda diagnosticului de sindrom genetic foarte rar, care afectează toate ariile de dezvoltare ale fetiței noastre, în cadrul Clinicii Veltio am reușit să găsim calea, prin care ea să progreseze, și să ne uimească în fiecare zi. Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru copilul nostru!

A.T.   

{
Experiența noastră alături de Clinica Veltio a început acum un an și jumătate. De atunci nu putem avea decât cuvinte de laudă la adresa echipei, a terapeutilor, în special a terapeutului cu care A., fetița noastră a lucrat pe parcursul acestui an. Ana Barbu a dat dovadă de implicare și dedicare continuă. Am apreciat faptul că în acest an marcat de pandemie s-au adaptat din mers și am putut face terapie online. Acest proces funcționează foarte bine pentru copilul nostru.
A. a clădit o relație foarte strânsă alături de Ana. Acest lucru a ajutat-o foarte mult să depășească anumite frici și temeri. Anul care a trecut a fost pentru noi plin de întâmplări neplăcute, printre care pierderea unor persoane foarte dragi nouă. Pe A. a ajutat-o foarte mult terapia, a reușit sa treacă mai ușor peste cele întâmplate datorită profesionalismului Anei.
De asemenea, a reușit să învețe lucruri pe care noi ne-am chinuit ani de zile s-o învățăm. A. face progrese și în ceea ce privește comportamentul, înțelegerea emoțiilor și alte dificultăți pentru care are nevoie de terapie. Mulțumim echipei Veltio!

F.P.  

{
Am vrea să mulțumim echipei minunate de la Clinica Veltio pentru răbdarea și grija de care au dat dovadă, dar și pentru profesionalismul și dedicarea cu care ne ajută să facem față provocărilor pe care le întâmpinăm în familie. La Veltio avem parte de oameni implicați și datorită vouă am văzut și vedem constant progrese care ne dau speranța că vom avea un viitor mai bun, diferit de scenariul negativ pe care ni-l imaginam la început. Copilul nostru era non-verbal, nu-și putea exprima în niciun fel nevoile. Acum, mulțumită ședințelor de logopedie cu Oana Paveliuc și sub coordonarea Ralucăi Furtună, avem un copil verbal care a recuperat 2,5 ani achiziție în 6 luni de terapie comportamentală și logopedie, ceea ce pentru noi este impresionant! Credem că doar în echipă se pot realiza lucruri mărețe! Sunteți The best!!!

T.B.  

{
Aș dori să scriu câteva cuvinte despre Ana Barbu, terapeutul care lucrează de ceva timp cu al meu copil. Ana este un terapeut foarte serios, organizat, punctual ce caută metode de a capta interesul copilului. Ea pune întrebări relevante părintelui, cerând și oferind constant feedback. Deseori propune subiecte de dezbatere cu privire la îmbunătățirea calității terapiei. Ține cont de nivelul copilului și încearcă o abordare naturală a procesului de consiliere și dezvoltare personală. M. ține foarte mult la ea și își dorește să continue „emisiunile”, discuțiile și „play date”-urile lor. Ține să o anunțe dacă nu reușesc să se vadă din cauza unor modificări de program. Pentru el e importantă părerea Anei și e nerăbdător să o vadă mai des, mai ales pentru că pe parcursul pandemiei ședințele s-au desfășurat și online. Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu Veltio!

G.M.  

{
Mulțumim mult echipei Veltio pentru sprijinul oferit în dezvoltarea abilităților și gestionarea problemelor comportamentale ale copilului nostru de-a lungul unui proces complex de învățare. De 9 luni avem parte de o echipă de terapie motivată, dinamică și inventivă, care dă dovadă de multă răbdare și blândețe, având alături un coordonator exceptional cu o vastă experiență pe care nu pregetă să o împărtășească. Ați reușit să ne redați speranța pe acest drum greu de parcurs, iar pentru asta vă suntem recunoscători.

V.R.  

{
Mulțumim din suflet terapeuților noștri care au făcut ca progresul copilul nostru să fie vizibil. Mulțumim domnișoarei Ana Barbu, care a adaptat programul de terapie astfel încât ședințele să se poată desfășura online. Asta pentru a nu exista întreruperi ce ar fi putut afecta rezultatele pozitive obținute anterior acestei situații pandemice. Mulțumim domnișoarei Andreea Tudosie, care ne ajută, atât pe noi cât și pe copilul nostru să evoluăm. Îi mulțumim pentru tot calmul și priceperea de care dă dovadă. Îi mulțumim pentru ajutorul oferit în a gestiona momentele mai puțin bune ale copilului nostru. Prin metodele folosite chiar îl ajută să le depășească. Mulțumim întregii echipe Veltio pentru tot profesionalismul de care ați dat dovadă, dar și pentru ajutorul acordat și înțelegerea nevoilor noastre!

I.M.  

{
Am început să fac psihoterapie în primăvara acestui an, după multe ezitări, amânări şi oarecum neîncrezătoare. Mai făcusem cu ani în urmă, nu era ceva nou pentru mine, dar acum, pe un fond acut de descurajare, îmi era greu să cred că îmi va folosi. Am avut, însă, norocul să o întâlnesc pe Anca Grigoraş, şi am constatat în scurt timp că acest demers funcţionează şi mă ajută. Ceea ce m-a încurajat, dincolo de căldura şi înţelegerea pe care le-am primit şi le primesc cu fiecare şedinţă, este metoda bazată pe studii de specialitate. Întotdeauna am fost atrasă de partea raţională, ştiinţifică, şi nu mă simt în stare să adopt metode dincolo de raţional. Anca mi-a propus o serie de exerciţii care au funcţionat şi, într-un timp destul de scurt, au dat roade. Cea ce mă surprinde plăcut şi continuu la fiecare şedinţă este modul cum vede imediat şi îmi semnalează tot felul de indicii care mă ajută să am o perspectivă nouă şi benefică asupra lucrurilor. Este greu să te priveşti din exterior, şi ajută foarte mult să ai pe cineva care să te îndrume, cu tact şi înţelegere, să descoperi adevăruri vindecătoare despre tine însuţi. Un astfel de psihoterapeut este Anca Grigoraş, şi mi se pare minunat faptul că există profesionişti ca ea în acest domeniu. Demersul nostru continuă, dar ştiu deja că atunci când se va încheia, mă voi simţi îmbogăţită cu o experienţă benefică, pe care voi fi capabilă s-o duc mai departe pe cont propriu.

D.N.  

{
Puștiul meu a fost diagnosticat cu TSA la 2 ani jumate. Curând se fac 3 ani de când suntem implicați într-un proces de terapie și nu este un drum deloc ușor. Am trecut prin diverse centre, terapeuti și specialiști. La Clinica Veltio am ajuns prin recomandare și oricum auzisem multe persoane care au lucrat ani buni alături de Raluca Furtună, specialistul pe care l-am ales, și au obținut doar rezultate bune. Deși mă consider un om tare pozitiv, care încearcă mereu să vadă binele din situații și care nu se lasă doborât de obstacolele care mai apar, mi-a fost teamă. Teamă de un nou început, de adaptare, de reacția copilului meu, de închegarea unei alte echipe. Dar teama s-a spulberat când Raluca a apărut în viața noastră, nu ca o Furtună, ci ca un curcubeu.
Ne-a dat idei, variante, soluții. Ne-a dat o gură de aer proaspăt când simțeam că începem să ne sufocăm. Nu este doar un specialist, ci un îndrumător, un sfătuitor, un coechipier, un prieten. Este omul la care apelăm când nu știm (și nu doar atunci). Este cea care ne scoate din dileme, este cea care ne susține și încearcă mereu să găsească cea mai bună alternativă. Și e continuu atentă la copil. Încearcă mereu să se adapteze la ceea ce are el nevoie, să muleze planul terapeutic pe necesitățile și sensibilitatile lui. Iar pe noi părinții ne ascultă când avem probleme și mereu face tot ce ține de ea să ne ofere cele mai bune ieșiri din impas. Suntem tare recunoscători că o avem alături de noi și ne dorim sa mergem alături de ea pe acest drum, până acolo unde avem destinația!

D.T.  

{
După o scurtă căutare pe internet și pe grupurile de profil am ajuns la concluzia ca Veltio este o alegere bună pentru a începe terapia. Băiețelul nostru abia fusese diagnosticat cu TSA și în decurs de o săptămână am găsit un loc disponibil la Veltio și am început imediat.
Acum, la 1 an de când am început colaborarea cu clinica Veltio pot spune cu mâna pe inimă că am luat cea mai bună decizie pentru copilul meu.
În urmă cu 1 an acesta nu fomula propozitii din mai mult de 3 cuvinte, ecolalia era foarte accentuată , avea câteva comportamente stereotipe specifice și îmi dădea impresia că nu înțelege ce comunic cu el.
Terapeutul și coordonatorul, nostru Andreea Tudosie s-a înțeles cu el încă de la prima ședință, este o chimie extraordinară între ei. Atât de mult a plăcut-o încât de la a doua ședință a rămas de bună voie la clinică fără plânsete sau proteste. La scurt timp după aceea, A. a început să vorbească din ce în ce mai mult și în prezent comunică și face fraze mult mai elaborate. Ecolalia a dispărut în proportie de 70%. După 3-4 luni de terapie au dispărut și comportamentele stereotipe. În prezent înțelege ce comunicăm cu el și cooperează. Toata familia și educatorii de la grădiniță au observat cât de mare este diferența între copilul de acum 1 an și cel de acum. După doar un an de colaborare cu Veltio am convingerea că fiul meu va fi un adult independent și perfect funcțional.
Din partea Clinicii am primit mereu înțelegere, oricare ar fi fost dificultățile pe care le-am întâmpinat.
Andreea Tudosie este pentru noi mai mult decat un specialist. Îi mulțumesc din tot sufletul pentru blândețea, căldura și calmul de care dă dovadă la fiecare ședință. Pot vorbi în numele întregii familii atunci când spun că pentru noi este deja ca un membru al familiei. Rar mi-a fost dat să întâlnesc o persoana atât de dedicată, calmă și înțelegătoare.
Din partea noastră, întreaga echipă Veltio primește nota 10. Am să-i recomand de fiecare dată cu cea mai mare încredere!

A.I.  

ro_RORomână
Facebook Messengeer Whatsapp