fbpx

VELTIO THERAPY

Psihologii Veltio se dedică descoperirii soluțiilor potrivite pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor, adolescenților și adulților, folosind tehnici diferite din aria consilierii psihologice, psihoterapiei și terapiei comportamentale.

COPII

Evaluare psihologică 

Copilul tău se comportă uneori diferit și îi e greu să facă față anumitor situații? Ai vrea să-l ajuți dar nu știi de unde să începi? O evaluare potrivită îți poate oferi aceste răspunsuri.  Psihologii Veltio sunt echipati cu instrumente adaptate oricărui nivel de vârstă astfel încât să vă ofere soluții concrete. 

 

Programe comportamentale individualizate 

La Veltio tratăm fiecare copil în mod unic. Fie că e vorba de dificultăți de învățare, de vorbire sau probleme de comportament, sprijinul oferit va fi adaptat nevoilor copilului, astfel încât acesta să participe cu bucurie la schimbarea sa în bine. Psihologii noștri vă vor construi un plan concret și realizabil pentru a-l ajuta.

 

Consiliere psihologică și psihoterapie

Când copiii simt emoții negative sau manifestă comportamente ce interferează cu starea lor de bine, au nevoie de un psihoterapeut sau de un consilier psihologic care să-i ghideze. La Veltio, părinții și copiii participă împreună la sesiunile de terapie, deoarece acesta este un spațiu sigur în care pot exprima gândurile, trăirile și emoțiile experimentate de toți membri familiei.

 

Dezvoltare personală

A-i învăța pe copii cum să gândească pozitiv și cum să dobândească ceea ce-și doresc în viață pare să nu încapă în curricula de la școală. Prin programele noastre de dezvoltare personală vom facilita dobandirea acestor abilități în diverse medii, fără ca aceste activități să fie percepute ca unele de studiu.

 

Terapie Senzorială

 Copiii cu tulburare de procesare senzorială prelucrează informațiile diferit fata de un copil neurotipic, iar atunci când au parte de evenimente pline de provocări, de informații pe care nu le înțeleg complet sau de o lipsă de coerență înte stimulii primiți, apare un raspuns neadaptat si nefunctional cerintelor din mediu. 

Terapia senzorială stabilizează auditiv, vizual, olfactiv și gustativ, tactil, vestibular și proprioceptiv senzațiile copilului. Astfel, el ajunge la un autocontrol mai bun, o învățare mai eficientă, interacțiuni sociale mai sănătoase și relații mai bune cu familia sa. 

Terapie Logopedică

Între a fi simpatic și a-ți încurca interacțiunile este doar un pas. Sau un S pronunțat mai stâlcit. Ajută-l pe copilul tău, prin logopedie, să se exprime asertiv și clar, pentru a putea avea acces la tot ce-și dorește.

În logopedie copilul tău nu învață doar să pronunțe mai bine R sau S. Învață să se exprime mai bine, să își comunice asertiv nevoile, să fie într-o relație mai bună cu ceilalți și mai stăpân pe propriile situații. Logopedia nu ajută doar pronunția, ci și provocările legate de comunicare sau vocabular.

ADULȚI

Consiliere psihologică și psihoterapie

Simți ca ești sufocat de problemele de zi cu zi, pare că situațiile cu care te confrunți nu au rezolvare, ai insomnii, nu reușești să te relaxezi în timpul liber?

Mintea îți este invadată de gânduri negative de tipul:

” trebuie să fac totul perfect”,
”nu trebuie să greșesc”,
”nu sunt în stare de nimic”,
”nimeni nu mă apreciază”,
”nu o să reușesc niciodată să am jobul pe care mi-l doresc”

Te așteptam la Veltio, unde specialiștii noștri te pot ajuta să descoperi cele mai bune soluții la problemele cu care te confrunți. ”Schimbarea” începe cu tine!

Dezvoltare personală

Îți dorești să te autodescoperi și să-ți atingi potențialul maxim? E timpul pentru dezvoltare personală! La Veltio organizăm întâlniri de grup sau ședințe individuale, în care ai ocazia să-ți explorezi limitele și punctele tari, să-ți stabilești țeluri, să capeți mai multă încredere în tine și să te autoprogramezi pentru succes.

Intră în contact cu un specialist Veltio

Facebook Messengeer Whatsapp