Familie

Consiliere familială

Terapia de familie este concepută pentru a ajuta membrii familiei să-și îmbunătățească comunicarea și să-și rezolve conflictele.

Citește mai mult

Procesul terapeutic poate include toți membrii familiei sau doar pe cei ce doresc să participe. Specialiștii noștri vor lucra cu tine și familia ta pentru identificarea celor mai importante obiective și urmărirea lor în mod focusat și cuantificabil. Credem că prin îmbunătățirea relațiilor și a modului de comunicare, multe dintre provocările voastre vor fi depășite cu succes. Construiți împreună cu noi drumul spre armonie în familie. (Alegeți opțiunea care vi se potrivește).

Consiliere Parenting

Părinții spun adesea că au încercat toate tehnicile posibile pentru a-l determina pe cel mic să asculte, dar totul a fost în zadar.
Citește mai mult
Strategiile lor variază de la mustrări, pedepse, rugăminți până la retragerea obiectelor preferate sau reducerea timpului de joacă. Specialiștii noștri în parenting și dezvoltarea copilului au ajutat mulți părinți să obțină cooperarea copilului fără utilizarea de medicamente sau metode restrictive. Află mai multe despre cum te putem ajuta să gestionezi comportamentele și emoțiile copilului tău printr-o abordare susținută științific.
ro_RORomână
Facebook Messengeer Whatsapp