Adulți

Evaluare psihologică adulți

Dacă sunteți îngrijorat sau aveți întrebări cu privire la probleme de comportament, emoționale sau cognitive, testarea poate ajuta la găsirea răspunsului.
Citește mai mult

Cu toate acestea, a ști că există o problemă nu este suficient. Un plan sau un curs clar de acțiune contribuie la a-ți înțelege propriile nevoi. La Veltio procesul de evaluare este unul riguros. Acesta rezultă într-un raport scris și o întâlnire în care rezultatele testării dumneavoastră sunt explicate în profunzime. În același timp oferim în același timp recomandări personalizate pentru îmbunătățirea stării de bine.

Consiliere psihologică adulți

Specialiștii clinicii noastre abordează programele de consiliere psihologică pentru adulți din punct de vedere al prevenției. Aceștia lucrează împreună cu tine pentru a identifica și utiliza cele mai importante resurse în procesul terapeutic.

Citește mai mult

Terapia poate fi de scurtă sau de lungă durată, în funcție de nevoile tale. Vom colabora împreună la construirea unor obiective și strategii concrete. Descoperă alături de noi cea mai bună cale de a-ți putea restabili echilibrul vieții, a-ți învinge temerile și obiceiurile nocive dar și a construi un stil de viață sănătos.

ro_RORomână
Facebook Messengeer Whatsapp