Raluca Furtună

Raluca Furtună

Raluca Furtună este un profesionist dedicat și cu adevărat pasionat de activitatea sa în cadrul Clinicii Veltio. Parcursul său profesional începe odată cu obținerea licenței în Psihologie. Facultatea absolvită în cadrul Universității București continuă cu două formări care își vor pune ulterior amprenta în abordarea sa terapeutică. Prima este reprezentată de Analiza Comportamentală, acreditată BACB.

Principiile acesteia au contribuit la realizarea de planuri de terapie personalizate. Obiective precum îmbunătățirea abilităților deficitare și reducerea barierelor comportamentale constituie întotdeauna o prioritate. A doua formare este atestată de Colegiul Psihologilor, cu specializare în Terapii Scurte Centrate pe Resurse și Soluții. Aceasta îi completează activitatea prin metodele și tehnicile utile într-un proces de consiliere psihologică. Are experiență relevantă atât cu adulți, cât și copii. 

În cei 8 ani de activitate a construit programe de intervenție comportamentală pentru copii, adolescenți și familii, cu scopul de a crea o armonie între latura cognitivă ,emoțională și socială. Experiența sa profesională se extinde și în domeniul educațional. Ea facilitează integrarea copiilor cu probleme comportamentale sau emoționale. De asemenea, oferă suport și training de specialitate cadrelor didactice. Pune întotdeauna accent pe motivarea individului și pe implementarea strategiilor de gestionare a comportamentelor limitative. 

Eram debusolați, proaspăt mutați în București, în căutarea acelui ceva care ne va ajuta copilul să se facă bine. După un timp am reușit să găsim soluția (terapia comportamentală). Și cel mai important, omul cel mai potrivit pentru a ne ajuta –  Raluca Furtuna. Încă de la prima întâlnire ne-a dat încredere și speranță. Fetița noastră a îndrăgit-o foarte repede, și chiar au devenit bune prietene 🙂. Iar rezultatele în recuperarea copilului nostru nu au întârziat să apară. La scurt timp am început și un program de logopedie în cadrul Clinicii Veltio alături de Oana Paveliuc. Un profesionist, care a reușit sa îmi îndeplinească cea mai mare dorință, aceea de a-mi auzi copilul spunând „mama”. 

Întreaga echipa colaborează pentru a avea cele mai bune rezultate. În ciuda diagnosticului de sindrom genetic foarte rar, care afectează toate ariile de dezvoltare ale fetiței noastre, în cadrul Clinicii Veltio am reușit să găsim calea, prin care ea să progreseze, și să ne uimească în fiecare zi. Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru copilul nostru! 

A.T.

ro_RORomână
Facebook Messengeer Whatsapp