Oana Paveliuc

Oana Paveliuc

Oana Paveliuc este logoped și specialist în dezvoltarea limbajului în cadrul Clinicii Veltio, Ea a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, având specializare în Terapia Logopedică, în Procesele din Comunicare și Psihopedagogia Școlii Incluzive.
Are rezultate imediat și remarcabile atât cu copiii tipici cât și cu copiii cu cerințe educaționale speciale, stimulând comunicarea verbală și intervenind în cazul tulburărilor de limbaj oral și scris.

 

Eram debusolați, proaspăt mutați în București, în căutarea acelui ceva care ne va ajuta copilul să se facă bine. După un timp am reușit să găsim soluția (terapia comportamentală) și, cel mai important, omul cel mai potrivit pentru a ne ajuta –  Raluca Furtună. Încă de la prima întâlnire ne-a dat încredere și speranță. Fetița noastră a îndrăgit-o foarte repede, și chiar au devenit bune prietene 🙂, iar rezultatele în recuperarea copilului nostru nu au întârziat să apară. La scurt timp am început și un program de logopedie în cadrul Clinicii Veltio alături de Oana Paveliuc – un profesionist, care a reușit sa îmi îndeplinească cea mai mare dorință, aceea de a-mi auzi copilul spunând „mama”. 

Întreaga echipa colaborează pentru a avea cele mai bune rezultate. În ciuda diagnosticului de sindrom genetic foarte rar, care afectează toate ariile de dezvoltare ale fetiței noastre, în cadrul Clinicii Veltio am reușit să găsim calea, prin care ea să progreseze, și să ne uimească în fiecare zi. Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru copilul nostru! 

A.T.

ro_RORomână
Facebook Messengeer Whatsapp