fbpx

Echipa Veltio

Anca Grigoraș

Anca Grigoraș

Managing partner al Clinicii Veltio și psiholog, Anca își dedică timpul și implicarea de mai bine de 10 ani pentru a oferi suport și pentru a construi soluții celor care întâmpină dificultăți în procesul de dezvoltare sau în evoluția personală. 

Raluca Furtună

Raluca Furtună

Parcursul său profesional începe odată cu obținerea licenței în Psihologie, facultate absolvită în cadrul Universității București și continuă cu două formări care își vor pune ulterior amprenta în abordarea sa terapeutică.

Ana Barbu

Ana Barbu

Psiholog și psihoterapeut, format în terapia experiențială (PEU – Psihoterapie Experiențială Unificatoare) cu competențe și pasiuni în psihologie, muzică și învățare.

Carmen Vasile

Carmen Vasile

Este psiholog clinician și psihoterapeut cu drept de liberă practică acordat de Colegiul Psihologilor din România. Lucrează cu adulți aflați în situații de viață dificile sau care se găsesc într-un moment de blocaj.

Andreea Tudosie

Andreea Tudosie

Este psiholog i terapeut comportamental și consultant în cadrul Clinicii Veltio.  A absolvit cursurile Facultăii de Psihologie din cadrul Universităii Bucureti i a urmat programul de master în Psihologie Clinică.

Andreea Guică

Andreea Guică

A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, precum și programul de master “Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si a familiei”.

Raluca Soare

Raluca Soare

Este psiholog clinician și cu specializare în psihologia muncii, transporturilor și serviciilor, atestat de Colegiul Psihologilor din România.

Luminița Țălnaru

Luminița Țălnaru

Este psiholog cu experiență de peste 15 de ani în consultanță organizațională, experiență care i-a  facilitat dobândirea unei expertize într-un domeniu major al resurselor umane: învățarea și dezvoltarea.

Oana Paveliuc

Oana Paveliuc

Logoped al Clinicii Veltio, Oana a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, având specializare în Terapia Logopedică, in Procelese din Comunicare și Psihopedagogia Școlii Incluzive.

Facebook Messengeer Whatsapp