Echipa Veltio

Raluca Furtună

Raluca Furtună

Psiholog / Analist Comportamental / Administrative Manager

Parcursul său profesional începe odată cu obținerea licenței în Psihologie, facultate absolvită în cadrul Universității București și continuă cu două formări care își vor pune ulterior amprenta în abordarea sa terapeutică.

Citește mai mult

Anca Grigoraș

Anca Grigoraș

Psiholog / Service Development Manager

Managing partner al Clinicii Veltio și psiholog, Anca își dedică timpul și implicarea de mai bine de 10 ani pentru a oferi suport și pentru a construi soluții celor care întâmpină dificultăți în procesul de dezvoltare sau în evoluția personală.

Citește mai mult

Ana Barbu

Ana Barbu

Psihoterapeut / Terapeut comportamental

Psiholog și psihoterapeut, format în terapia experiențială (PEU – Psihoterapie Experiențială Unificatoare) cu competențe și pasiuni în psihologie, muzică și învățare.

Citește mai mult

Oana Paveliuc

Oana Paveliuc

Logoped / Specialist în Dezvoltarea Limbajului

Logoped al Clinicii Veltio, Oana a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, având specializare în Terapia Logopedică, in Procelese din Comunicare și Psihopedagogia Școlii Incluzive.

Citește mai mult

Luminița Țălnaru

Luminița Țălnaru

Specialist Terapie Senzorială

Este psiholog cu experiență de peste 15 de ani în consultanță organizațională, experiență care i-a  facilitat dobândirea unei expertize într-un domeniu major al resurselor umane: învățarea și dezvoltarea.

Citește mai mult

ro_RORomână
Facebook Messengeer Whatsapp